Mia Grijp  (Studio H.Teirlinck) speelde 21 jaar  theater bij o.a. Ivo Van Hove, was coach op Studio H.Teirlinck en de Limburgse Hogeschool afdeling Media, gaf workshops in Slowakije, USA, Peru, Zuid-Afrika en Canada, was Europees ambassadeur Long Live Arts op de ‘The Creative Age’ Conference in USA en is de drijvende kracht achter KUZO, een transdisciplinair consortium dat participatieve kunst inzet om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt te verbinden en  leerinstrumenten, technieken en methodieken te ontwikkelen die inclusie en participatie bevorderen. 

Rebecca Huys studeerde af aan Studio Herman Teirlinck in 1997, afdeling Toneel.
Zij speelde 7 seizoenen Merel in de fictiereeks ‘Flikken’ en gastrollen in Witse, Aspe & Gogogo. Rebecca ontwerpt programma’s en trajecten voor mensen die tijdelijk kwetsbaar in het leven staan. Zij specialiseerde zich in de RSVP cyclus, zandspel en participatief drama.

Bart Luypaert studeerde beeldende kunsten en grafische vormgeving.
Hij werkte als vormgever, rekwisiteur en constructeur bij Ballets C de la B, Dito’Dito, Tristero, Bernard van Eghem, Arenberg, Lazarus, KVS, de ScheldA’pen, Anna’s steen, Campo, Luxemburg, Tg Stan en Zuidpooltheater. Bart specialiseerde zich in de RSVP cyclus, Schaduwspel en het ontwerpen van soundscapes.

Heidi De Roover studeerde af aan PXL Hasselt in 1986, bachelor marketing.
Zij was 30 jaar actief in de private sector, waaronder 1 jaar in USA, als executive assistant, office manager, internationale HR business partner en heeft bewust gekozen voor een coördinerende rol in de sociaal economische sector.